2013-08-07 09:08:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Végre álljon ki a jogaiért!

Napi horoszkóp augusztus 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mostanában az otthon, a fészekrakás körüli gondok foglalkoztatják. Elégedett is lehet, ám valami még mindig hiányzik: most lehetősége adódhat, hogy élettel töltse meg az otthont. Akár egy kisbabával is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Talán túl nagy elvárásokat támaszt a kedvesével szemben, aminek következtében az frusztrálva érezheti magát. Az elvárásokat próbálja meg a kedvese lehetőségeihez, képességeihez igazítani. Különben szakítás lehet a vége!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Bármily zavarba ejtők is azok a változások, melyeket a munkahelyén tapasztal, önnek mégis pozitívan és optimistán kell elébe állniuk. Soha ne adja fel a reményt, hogy sorsa jobbra fordul! És akkor úgy is lesz.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha ügyesen tárgyal, ma jó pozíciót szerezhet magának. Az új kihívást valósággal szomjazza a lelke is. Akármilyen jó is a mostani helyzete, be kell vallania magának, hogy kissé már unta magát. Fejlődni akar, most van itt az ideje.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Veszekedéssel inkább csak rombolni tudja az emberi kapcsolatait, hiába véli úgy, hogy javítani akar rajtuk. A javítást amúgy is először magán kell kezdenie. Például úgy, hogy türelmesebbnek és megértőbbnek mutatkozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Habár nehéz lehet most oly sok mindennel megküzdenie, és alig látja, mi is a valódi célja, valaki mégis mintha kézen fogva vezetné. Bízza magát a jó sorsára, mint valaha édesanyja óvó kezére!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Uralkodó bolygójának állása azt jelzi, hogy jobban oda kellene figyelnie a veséire. Kerülje ezért a túl hideg vizeket, és a nyári estéken ne járkáljon fedetlen hassal, bármit is diktálna a mai divat. Igyon sok folyadékot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma a szokásosnál jobb színben tűnhet fel a külvilág szemében: éljen hát a ragyogó alkalommal, és kössön új barátságokat! Ne csak a számítás, hanem az őszinte érdeklődés vezesse a kiválasztáskor. Csak így lehet felszabadult.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A munkáját talán már unja kicsit, de a szerelemben, a gyereknevelésben, és a társasági életben annál nagyobb örömét lelheti. Módja lesz ma segíteni valamelyik rokonán, testvérén! Éljen az alkalommal, lássák, hogy számíthatnak önre!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Figyeljen oda jobban a kapcsolataira! Az élet nem verseny, a barátság, a szerelem terén semmiképp sem az. Ha ilyen téren eddig csalódások érték, akkor el kellene gondolkoznia ezen. Álljon nyitott szívvel szerettei elé!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A munka frontján ma ön mutatkozik a legmegbízhatóbbnak. A főnökei nem csalódnak sem a hozzáértésében, sem a hozzáállásában. És ami másoknak megoldhatatlan probléma, ön a kisujjából kirázhatja ma. Mutassa meg, mit tud!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Folyton az ellenálló szerepét gyakorolja mostanában. Talán attól fél, hogy, ha nem így tesz, eltűnik, semmivé válik az egyénisége? De ha a túlsó végletbe esik, akkor a végén meg mindenből inkább kihagyják. Minden a mérték!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

..

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: